balmom59 brvnkr ney yumuşak? Memelerinizmi? Meme yumuşaklığı sütün azaldığına değil anlık süt üretimine geçtiğini gösterir
Zhra78 brvnkr bestlak kullanabilrsin ben de etki etmişti bol bol dut kurusu süt yoğurt hurma bulgur pilavı kısır acayip süt yapıyor
elfrana_03 brvnkr durumun ne oldu canım bneim de 5. Aya giridk sütüm azalır gibi yumuşak ve kızım bana yapıştı birakmiyro doymuyor gibi.beslenmeme dikkat ediyodum ama nafile mama verdim almadj
brvnkr balmom59 evet gögüslerım. Yumuşak eskısı gıbı sert olmuyor 3 aydan sonra oldu bılemıyorum. Ilk annelıyım korkuyorum sütüm yetmezse diye
balmom59 brvnkr korkma 3 aydan sonra öyle oluyor artık memeler bebeğe göre süt üretmeye başlıyor benimde aynı oldu bi sağıp bakiyim dedim 10 dkkada 120 cc sağım yapmışım ve aşırı yumuşak göğüslerim
balmom59 brvnkr elle bende beceremiyorum sağım makinasıyla yaptım Çişi azaldıysa bilemiyorum tabi ama bence size öyle gelmiştir gece emzirmek sütü arttırıyor bir deneyin 11-2-4 saatlerinde emzirin rüya öğünü olarak geçiyor uyandırmadan emzirme