agitmoms Hanımlar şimdi az çok araba sürmeyi biliyorum ama eşim olmadan hiç çıkmadım şimdi eşimin iş yerine gitmek istiyorum biraz dar sokak cadde değil gideceğim yer Max 5 dk ama cesaret edemiyorum sizce çılgınlık yapıp tek gitmeli miyim oğlumu da oto koltuğa koyucam tabi
Arirang agitmoms Eğer eşiniz yanınızda olduğunda da arabayı yine tek başınıza kullanıyorsanız yani eşinizin yanınızda olmaktan başka desteği yoksa evet gidin böyle böyle alışırsınız zaten çok kısa bir mesafe
meyra9 agitmoms bende hep eşimle kullandım arabayı ama acil bişey olsa alır giderim arabayı diyorum. Cesaret verin kendinize. biraz dikkat biraz özgüven zaten uzak bi yer de değilmiş bi defa çıkarsanız sonrası çok daha kolay eşiniz hep yanınızda olmayacak öyle düşünün
aybarssena agitmoms cesaret edip tek başına çıkmadığın sürece çok zorlanırsın. Bir kere çıkarsan oo ben sürebilirim artık diyip devamı gelecektir.
agitmoms meyra9 oğlumdan dolsyı biraz korkuyırum tek olsam fiyorum ne olursa olsun ama oğlum ayyy cevaatwtim hiç yokk
meyra9 agitmoms bebekler genelde arabayı severler, korkmayın geze geze gider sıkıntı yaşamazsınız bence
agitmoms aybarssena ya siz çiktinis mi cıktıysanız nasıldınızbitas cesaret istiyorum da ne yapa bilirim sıkısınca fakan
aybarssena agitmoms bende ilk üniversiteye giderken sürecektim ve yarım saat yoğun trafikti. Sıkışırsam en kötğ ihtimalle sağda dururum kendimi sakinleştirir yol boşalınca devam ederim dedim. Eğer şeridimi korursam şeridimden çıkmazsam kimse bana bir şey diyemez diye düşündüm ve öylede yaptım. İnan yapabilirsin belliki sürüyorsun zaten iş yeri yakınmış akşamüstü yoğunluğuna kalmadan birazdan çık ve yavaş yavaş git 50 yi geçme mesela ne olacakki ilk kez çıkıyorsun sonuçta. Sıkışırsam sağda dur dörtlüyü yak sonra tekrar devam et. Yapabilirsin zaten yapıyormuşsun sürebilmen için eşine gerek yok
DenizAlyaa agitmoms eşinizin iş yerine sokaklar dar oldugundan cesaret edemiyorsanız önce cesaret ettiğiniz bir yere gidin yolu daha güvenli oldugunu düşündüğünüz bi yer ne bilim market felan neresi varsa etrafınızda. Başardıgınız anda eşinizin işyerine gitmek için cesaretiniz gelecek ❤️
Gencanne2 agitmoms bekarlıkta ehliyet aldım annemle çıkardım hep annem yıllardır sürer araba. Ama ne zaman ki tek çıktım işte o zaman ben araba sürüyorum dedim. Hem daha rahat oldum daha stressiz hemde daha özgür. En kısa zamanda cesaretini toplayıp kendin çıkmalısın
bana1cocukyetti agitmoms o gün bugündür cesaretini topla ve çık, dar yerlerden gitmek yerine daha rahat edebileceğin bir rota tercih edebilirsin💜
agitmoms aybarssena çok güzel yazmıssın eşim korkuttu biraz açıkçası çocuk araba da yılda çocuk çıkarsa carparsan falan dedi
Deletedmom_1111 agitmoms yavrum hiç korkma cünkü kimse mükemmel araba kullanmıyor ben araba kullanırım ehliyetim yok az kaldı umarım alacam ama en ufak Bi sıkışmada sinyal verebilirsin kaldı ki Öyle bişey olcak diye yola cıkarsan olur ama bence sıkışmazsın böyle düşünme dar sokaksa tek yönlüdür. Hiç Bi sorun olacağını sanmıyorum
yamanismom agitmoms bence gidin zaten mesafe yakınmış birde denemeden alışamıyorsunuz. Bende korkuyordum oğlumla tek çıkmaya zaten yeni yeni sürüyordum birgün cesaret ettim çıktım o günden beri çıkıyorum
feyzasmother agitmoms Ben ehliyet sınavından geçtiğim gibi arabayı tek alıp sürmeye başladım öncesinde hiç bilmiyordum ama bence yanınızda ki insan sizi daha çok korkutuyor tek cesaret kazanıyorsunuz bir kez bunu kırarsanız artık kimseye ihtiyacınız kalmaz biz kadınız yapamayacağımız bir şey yok kendinize inanın ve yola çıkın🫶🏻💪🏻
aura_meselesi_bu_sekerim Buradan gidin yada gitmeyin diyemem Ortada bir bebek var. Başınıza Bise gelse kendimi de yorumumdan dolayı suçlu hissederim Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz. Panik asla ama asla yapmayın