nediyon7 16.ay düzenli balık yediremiyorum pekte iştahlı değil möllers balık yağı kullanan var mı faydasını gören var mı
bmbe2121 nediyon7 ikizlerim doğduğu günden beri kullanıyor. Çocuk uzmanımız önermişti mollers tutti frutti kullanıyoruz en temiz içerikli olan bu marka zaten eczacılar ve doktorlar bu markadan yana
bmbe2121 nediyon7 sadece iştah açısından değil beyin fonksiyonlari zihinsel gelişim, kemik gelişimi, kalp sagligi, bağışıklık güçlendirme de dahil bir çok şeye faydası var
livanurvealpinannesi61 nediyon7 möllers kullandım ama epa dha değeri yüksek değil. Birde 3 ay içinde bitmesi gerek. 3 ay dolunca kalanı çöp oluyor malesef. Wellcare kullanıyorum tadı güzel.
livanurvealpinannesi61 bmbe2121 temiz içerikli birçok marka var. Möllers in epa dha değeri düşük malesef. Bana çocuk doktoru epa dha değeri yüksek olmalı demişti wellcare omega 3 epa dha değeri daha yüksek 1500 e yakın. You plus Kids de aynı.içereği temiz ikisi de. Möllers de birçok vitamin var. Ama wellcare sadece omega 3 içeriyor ve etkisi çok daha fazla. Doktor yada eczacı önerir ama değerler önemli. Araştırmak gerek.
nediyon7 livanurvealpinannesi61 ersağ da öneriyorlar ama ilk defa kullandırıcam dediğimize de bir bakayım