ozlemaryaslan3 Kahvaltı için onerebileceginiz tarifler varmi kızlar. Ne emiyor ne de bişey yiyor. Çok zor bir durumla karşı karşıyayım. Fikirleri tecruberleri olanlar yazarsa sevinirim
LadyGaddar ozlemaryaslan3 Mücver, kıymalı yumurta ,pankek olabilir. Bana kalırsa standart kahvaltaliklari bilse yese daha iyi . Ama yemeyen bebek zor,deneye deneye ne sevdiğini bulmak lazım.🤷🏼♀️🌸
Gunes-1 ozlemaryaslan3 şahsen benim bebeğim yemiyor hiçbir şey o yüzden bazı günler yoğurt yiyor sadece üç gün boyunca.
gzmfrt ozlemaryaslan3 Genelde ben Yumurta sarısı avokado labne ezip veriyorum azda zeytinyağı katıyorum bebeğim severek yiyor deneyebilirsin..
ecedurucbkc ozlemaryaslan3 pankek, omlet ve mücver çeşitleri yapıyorum genelde. Yanına da labne, tahin pekmez ceviz. İrmikli muzlu yoğurtlu yumurta çok seviyordu bir aralar. Arada avakado yumurta meyve bisküvi labne tahin pekmez ceviz karışımı yapıyorum.
yamanismom Benimde oğlum buara diş sancısından dolayı sanırım meme mama ek gıda herşeye karşı. Kahvaltıda yoğurt ve yumurta çırpıp pişirdim yumuşak yumuşak güzelce yedi birde irmikli tas kahvaltı seviyor
aslann1 Kizlar sizinde çoğu bebeğiniz dış sancisindan emmiyor yemiyorda cisli bez sayısınız çok dustumu benim düştü ya emmedigi için sütümde azalıyor hepten sizinde cisli bez sayınız azaldimi 🥺🥺🥺