melisaninannesi Kızımın yanakları akşama doğru al al oldu ateşi 36.9 yanakları çok kırmızı alerji falan mı oldu acaba burnu dudak üstü çenesi bembeyaz duruyor
Bussra melisaninannesi ya cok enteresan bizde 2-3 gundur boyleyiz bi bakiyorum sadece yanaklar kirmizi atesi yok alerji gibi puturcuk kabarma yok ama sonra gidiyo sonra bi anda tekrar anlayamadim
Rzgr melisaninannesi 3 gun once ben bir kac saat oncede bir arkadas ayni konulu post acmisti. Tokatlanmis yanak sendromu. Ates yoksa yanaklarini nemlendirin kurudur buyuk ihtimal bir kac gune duzelir. Bizimki 1 haftada gecti.
Derin17 melisaninannesi bu yüzden doktora götürdüm nemsizlikten oluyor bol bol nemlendirmeniz lazm dedi
Eylulozlem1 Postu gorunce aklıma geldı benim kızımda da aynısı oldu bugun arada oluyr kıpkırmızı yanakları cok sogukta yada sıcakta durmus gbı sadece yanakları atesi de normaldi bende anlamadm
Kartal Aynısı bir süredir oğlumda oluyor dışarı çıkınca uyuyunca bende nedenini merak ediyorum Çarşamba doktora soracağım
Kartal melisaninannesi doktor bebekler de bu kizariklarin olmasının normal olduğunu telaş edecek bisey olmadığını söyledi
Derin17 Hametan yazmıştı geçincede sebamedin bebek yüz kremini aldım hergün 4 kez kullanıyorum ama ara ara kızarıyor, özellikle banyodan sonra komple vücudunu yağ ile nemlendirmek gerekiyormuş faydası oldu bize