Azram3523 10 aylık bebeğim ek gıda yemiyor günde sabah kahvaltısında bi yemek kaşığını zor yiyodur öğlen akşam aynı arada meyve koyıyorum onu yiyor baska hiçbir şey yemiyor çok az olduğunu düşünüyorum birde anne sütü alıyor sadece
mihrasahin Azram3523 aynı sıkıntıyı bi kaç gündür bende yaşıyorum bebeğimde 8ay 12 günlük 5.ayda ek gıdaya başladık her şeyi severek yiyen bebek şimdi yemiyor ağlıyor sürekli kaşığa vuruyor sadece mama emmek istiyor ne yapacağımı bende şaşırdım acıksın öyle vereyim diyorum yemiyor acıkmadan keyfi yerindeyken vereyim diyorum yine yemiyor kafayı yemek üzereyim
Umutoglum Azram3523 benim ki de öyle özellikle son bir haftadır aşırı mızmız uyumuyor yemek emmek istemiyor 🤦♀️🤦♀️
LadyGaddar Azram3523 Benimkide iştahsiz ama sevdiği Bi kaç bisey var,tarhana tavuk patates gibi sizde deneye deneye bulacaksınız, yemeyen cocuk çok zor maalesef
bhrdrk Ben oğluma kıymalı ıspanak ve kıymalı semizotu yapıyorum yoğurtla karıştırıp veriyorum çok seviyo. Tarhana çorbası ve şehriyeli tarhana çorbasını da çok seviyo isterseniz bi deneyin bunları. Benim oğlum da herşeyi yemiyo ama bunları seviyo
Azram3523 bhrdrk yoğurtlu seviyor ama süreklide yoğurt yemek iyi olurmj bilmiyorum tarhana malesef sevmiyor
afrakevser Benim kızım 14 aylık o da hiç birşey yemiyor alismiyor herşeyi deniyorum olmuyor 🤦😥 neden böyle ya 😬 çok yıprattı beni bu süreç Aptamil içiyor sürekli 3 aylıktan beri Aptamil 😞
Azram3523 afrakevser gerçekten ben de çok yoruluyorum yemek esnasında onu devamlı yedirmeye çalışıyorum bu sefer ağlıyor huzursuzluk çıkarıyor artık ben ısrar etmiyorum bu defa aç kalkıyormuş gibi hissediyorum😂
afrakevser Azram3523 valla ya yemiyorsan Aptamil de yok sana aç kal diyorum 5 dk sonra biberon salliyarak geliyorum ah ah😬🤦
Umay-gmz mihrasahin heh aynı bnm kız 8 ay 2- gün lük yaklaşık 1,5 aydır bu şekilde. Güzelce yapıyorum yok kafasını çeviriyor ağzına ne uzatsam, üsttten bir diş çıktı 3 tane daha geliyor ondan sanırım😵💫
mihrasahin Umay-gmz bizim daha hiç dişimiz yok ama kaşıkla yemek yemek istemiyor elimle verdiğim zaman yiyor
aliasafmoms14 bhrdrk hemşire bana köfte vs et ürünlerini meyve suyu ile ver demişti araştırın isterseniz tam bilgim yok yanlış yönlrndirmeyeyim
Seyda_82 Benim kızım da bugün zarzor kahvaltı yaptı akşama kadar ne verdiysem yemedi , yalnız olmadığıma sevindim ama tükendim a dostlar
mihrasahin Azram3523 zaman zaman değişiyor bazen kaşıkla yiyor bazen kesinlikle eline de versem yemiyor