gzmgkck Bebegim şuan 20 günlük 2 saatte bir uyandırıyorum emmesi için eğer hersey yolunda giderse kilosu v.s ne zaman uyandırmaya gerek kalmıyor? Yani saatte başı yada 2 saatte bir emzirmeye ne kadar süre devam ediyoruz ?
birprensannesi41 gzmgkck valla biz 40 günlük olduk diyebiliriz çişli bez sayisi ve kilo alımı iyiyse uyuyosa 3-4 saati geçmesin dedi doktorumuz
Aysenurrr123 gzmgkck eyer sütün yetmediğini düşünürsen mama da verebilirsin arada çok güzel kilo alımı oluyor hemde gayet sağlıklı oluyor mamayı çok değil gündüz 2 kere fln içirsen yeter tabi sen bilirsin
cokbilmismom gzmgkck 40indan sonra 3 saat oluyor ama yinede 3 saati geçirmeyin gecede uyandırmalısınız uyandırmayalar varmış şaşırıyorum. Benimki 2 buçuk aylık 3 saati geçirmiyorum
gzmgkck birprensannesi41 bana da dün 1 aylik olunca uyandırmaya gerek yok kilosu iyi dedi ama yine de öğrenmek istedim fikirlerinizi
gzmgkck Aysenurrr123 mamayi neyle vereceğimi bilmiyorum açıkçası ilk zamanlar hep enjektorle verdim şimdi emmeye başlayınca enjektör istemiyor biberonda meme reddi yapar diye korkuyorum
ranip Bizde 20 günlük olduk bende çok merak ediyordum iyi oldu öğrendiğim 2 saatte bir emziriyorum bazen 3 de oluyor uyaniksa eğer emmek istemiyor verincede bir iki emdikten sonra kusuyor sizde böyle bir durum yaşadınız mı
aysebb gzmgkck Ben 40 ından sonra kilosu yerinde olduğu için bırakmıştım hatta 30 günden sonraydı sanırım tam 40 değildi. Gene zaten kendisi 2-3 saatte bir kalkıyordu acıktığı için
Lavitaebella gzmgkck kaşık biberon olabilir ama sütün artması için bol bol emzirmek lazım mama değil.
onefinemom gzmgkck bize doktor bir aylık kontrolünde gece gündüzü ayırt etmesi için gündüz 3 saatte vir uyandırsbikirsin (ki artık o kadar uyumuyor zaten neredeee o günler) ama geceleri beslemek için uyandırma artık kendi acıkıp uyanınca emzir demişti
goktugunannesii_ onefinemom bende bunu herkesten duydum ama benim bebeğimde uzayan sarılık var ondan korkuyorum yapamıyorum
evremoz gzmgkck 4 aylığiz gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emmeye devam ediyor. Büyüdükçe süre uzar sanıyordum ama bebekten bebeğe değişiyor sanırım
bisakinol gzmgkck sakın 2 saate bir emzirmeye almıştırmayın bir sağlık sorunu yoksa sonra çok sıkıntı çekersiniz ben 20 günlükken bırakmıştım 2 saate emzirmeyi kilosu iyiydi çünkü