agitmoms Kızlarrrr sizin oralarda meyve sebze fiyatları ortalama ne kadar burda karpuz kilosı 15 domates 20 şok oldum
eminmomss agitmoms Nerde oturuyorsunuz? Bence fiyatları iyi burda karpuz kilosu 20₺ domates 30-40 arası değişiyor
agitmoms eminmomss hatay’da oturuyoruz bana çok pahallı geliyor annemler Diyarbakır’da mesela daha uygun tarladan 3.5 liraya alıp bu kadar pahallı satmaları
mnkanne1 agitmoms geçen gün karpuzu kilosu 20 den aldık biz tek bir karpuza da 200 küsür para vermek bi tık üzdü şahsen
agitmoms mnkanne1 aynen öyle oldu sabah alayım dedim oğlum için mecbur aldım e 200₺ vardı 100 ü karpuza gitti 100₺ ile patlıcan mi domates mi biber mi meyve mi yeşillik mi alıcam..
Brokolilim agitmoms Pazara ben çok nadir çıkarım eşim gidiyor genelde ama 1.500 lira zor yetiyor incir 150 lira domates kalitesine göre değişiyor ekonomimiz süper yurtdışı bizi kıskanıyor kız öyle deme
sumeyyeasellina agitmoms çarşamba gittim pazara 1000 tl harcadım herşeye 100-200 ver ver valla bıktım bu nedir markate gideriz 3 bin den aşa çıkamıyoruz nolcak bilmiyorum
sumeyyeasellina agitmoms bataın böyle ekononi ya yazın daha beter olucaz ne bi düzelme var daha kötüye gidiyor
Ardenaden agitmoms orasi yine iyi 80 biber aliyordm ben ki hala biberler suan bamikeisrde 60 dan asgi degi l Afyonda 40 doamtes 35 den basliyor.