Mbugra Bebeğimin 6. Ayına az kaldı bir kaç kere çay kaşığıyla su verdim bugünde biberonuna su koydum ilk kez gayet iyi aldı doktoru 6 aylık olana kadar su verme demişti ama etrafımdaki insanlar ver diye tutturdular hava çok sıcak diye siz ne yaptınız ?
MoonCrystal Mbugra anne sütü ve mamada yeterince su var zaten . Çevreye ne bakıyorsun ki 180 günü tamamlayınca verirsin
Kardelen_123 Mbugra benim bebeğim de 5 ay 24 günlük, doktorum 5. Ayından itibaren su verebilirsin dedi. Çünkü her ne kadar anne sütünde su olsada havalar çok sıcak ve çok susuz kalıyorlar
helbestt Mbugra prof bir hekim 6. Aya kadar sadece anne sütü fakat yaşadığınız bölge ve dereceler bunu değiştirir demişti. 3 aylık bebeğe bile bol bol su verilebilir şartlara göre değişir yani
nilazra123 Babada doktorum verme dedi 4 aylığız ama ben veriyorum haftad 1 kes mamayı içmiyor suyu içiyor çok sıcak
Mbugra MoonCrystal hiç mama almıyor zaten anne sütüyle besleniyor ama az şekerli bi tat geliyor ya bizimkilerde inanmıyor susuzluğunun gideceğine 😂 benide şüpheye düşürdüler
nilazra123 Mbugra hayır bir sıkıntı olmadı ama haftada 1-2 kere çay kaşığında veriyorum çok terliyor bazı doktorlar yazın su verilmeli bazıları verilmemeli diyor
MoonCrystal Mbugra hiç duyma kalmış bir haftan zaten dayan anne sütünün çoğu su sadece daha sık emzirmek gerekiyor hepsi bu sallan😄
egemoms1303 Kardelen_123 Benimde bebeğim 5 ay 24 günlük doktorumuz günlük 120 ml kadar verebilirsiniz dedi. Birden değil tabiki gün boyu 🥰
Mbugra Kardelen_123 bakalım zaten bir kaç güne kontrole götürdüğümüzde soracam zaten sindirim sistemi daha gelişmediği için doktor tavsiye etmemişti o zaman
Mbugra helbestt inşallah bi zararı olmasında zaten en kötü kabız oluyor heralde sindirim sistemi yetersiz oldukları için
yikeya 5 ay 10 günlük bebeğim, anne sütü mama da alıyor doktor verin çok SIk emmiyorsa idrar yolu enfeksiyonu olur dedi, çok da vermeyin böbreklerini yorar dedi günlük 7-8 çay kaşığı 3 öğüne bölün en azından ağzı ıslak olur salyası açısından dedi.