yikeya Hanımlar bebeğim 5,5 aylık sünnet yaptıracağım çok hareketli bir bebek , dikişli mi klipsli yöntem mi , lütfen kafam karıştı😭
busenihicalakadaretmez yikeya bende 5buçuk aylıkken klipsli yaptırdım. Çabuk iyleşti bu yöntemden çokta memnun kaldım aslında ama zamanlamız biraz yanlıştı bana göre. Çünkü oğlum tam dönmeye başlamıştı ve sürekli yüz üstü durmak istiyordu. İyleşene kadar bi şekilde idare ettik fırsat vermedik ama iyileştikten sonrada emeklemesi falan baya gecikti. 8.ayda anca zar zor sürünmeye başlamıştı, 9.ayda da emeklemişti. Zamanlama dışında sünnetin her şeyinden memnun kaldık ama.
afraybars1 yikeya 2 aylıkken yaptırdım eli kolu hareketlenmeden olsun diye dikişli yaptı doktorumuz kendi düşer sen dokunmazsın dedi cidden sargısı düştüğünde 1 dikiş kalmıştı 3.gün Zaten 1 haftaya tamamen iyileşmişti
arasegeninannesiii 2, aylıkken yaptırmıştım 1 hafta da dikişi düştü çok da rahattı sizde keşke daha erken yaptırsaydınız Allah kolaylık versin 🥲🤲🏻
Mbugra Canım benim bebeğimde 5 ay 24 günlük geçtiğimiz cumartesi günü yaptırdık lazer kesim dikişli yapıldı bizimkide hareketli bir bebek herşey çok güzel ilerledi sormak istediğin bişey olursa seve seve cevam veririm