elfipek14 en hızlı nasıl geçer iki gündür uyku uyutmuyor bugünde 6dan beri ayaktayım ne iyi gelir sabahtan karnımı doyurup bol bol su içtim dün gün içinde geçti çok su içtiğim için ama bu sabah yine tekrarladı
feyzasmother elfipek14 bir tutam maydonoz yıkayın bir bardak su ile kaynatın beni tek rahatlatan bu içeride ne varsa söküyor atıyor
josephine_ elfipek14 maydanoz çok iyi geliyor kaynatıp için tadı kötü ama çok iyi geliyor limon sıkabilirsiniz bolca tadını bastırır
Asya_kiraz elfipek14 şuan bende de var randevum yarına ilaç yadırıcam ama sirkeli suyla yıkanıyorum ben biraz rahatlatıyo sizde deneyin isterseniz ilk hamilelikte de enfeksiyon olmuştum doktoruma sirkeli suyla yıkandığımı söylemiştim tamam sıkıntı olmaz demişti
Alpinannesi_B Bence idrar enfeksiyonunu geçirecek hiç bişey yok. Öyle illet bişey ya. Uzun zamandır bende çekiyorum. Geçiyor yine tekrarlıyor
elfipek14 Alpinannesi_B ya çok kötü uyku uyutmuyo hamileliğimde vardı biraz ama rahatsız etmiyordu ilaç kullandım geçmişti şimdi gene oldum bu sefer fena
Mrvsmt2502 elfipek14 ben mantar için kullanmıştım iyi gel işti enfeksiyon için kullanılıyor diye biliyorum ama dediğim gibi kesin çözüm değil. Şase ilaç var aile hekiminden isteyebilirsiniz o iyi geliyordu