annesininlokumu5 beyzzsenturkk_ ben de daha yeni indirdim kayıt oldum ama kupon çıkmıyor nasıl yapıcam onu acaba
eminmomss beyzzsenturkk_ Kaç günde geldi acaba?Neler aldınız bende düşünüyorum da benim şansıma kötü gelir 1 ayda gelir diye vazgeçiyorum😂
gunes0312 beyzzsenturkk_ yaaa bende simdi yaptım 1 kıyafet aldım kot tulum duyu oyuncakları aldım yani çok uygun açıkçası. Siparişten sonra onay için herhangi bir şey yapmak gerekiyor mu? İnşallah güzel gelir 🥲
beyzzsenturkk_ eminmomss bayrama denk geldi maalesef 1 ayda geldi ama daha erken gelenler de oluyo denemelşk ufsk bişey almıştım güzel çıktı sepetimi doldurdum hazırda bekliyorum
beyzzsenturkk_ sokaklahmacunuu yurt dışında daha çok alışveriş yapılan bir site gibi trendyol gibi sadece yurt dışından geldiği için ekstra gümrük ödüyorsunuz %30 ama herşey dolar üzerinden olduğu için daha uyguna geliyor
beyzzsenturkk_ sokaklahmacunuu güvenilir indirip sepete ekleyin yeterli zaten her şey girişte yazıyo aldığınız ürün indirime girince para iadesi de veriyo indirilen kadarını 65 günü mü ne geçerse kargo süresi gecikme parası yatıyor güvenilir baya