sumeyyeyilmaz Ya hanımlar hemen hemen bu konuyla ilgili çok fazla gönderi paylaşılıyordur ama evden çalışmak istiyorum önerisi olan var mı çok ihtiyacım var
Ays1 sumeyyeyilmaz evden çağrı temsilcisi olabilirsin kariyerde bak ordan ilan veriliyor bende girmek istiyorum da oğlum var 5 yaşında ama nede olsa onunla ilgilenmem gerek keşke gece vardiyalı olsa sadece
Alya-Sena sumeyyeyilmaz burada arkadaslar champs diye bir araci firmaya basvuru yapip ise girdiler bende basvuru yaptim egitim gordum dönüs bekliyorum. Cocugunuza bakacak birileri varsa sizde basvurun
Alya-Sena mpelim instgrmda sayfalari var. Champs_tr diye 3bin kusur takipcisi vardi en son o sayfaya dm atin size sitelerinn linkini veriyorlar ordan basvuru yaparsnz. Buradan 2 3 arkadas hepsijette calisiyor kurumsal yerlere yerlestiriyolar. Saglam yer yani
Alya-Sena Tugbakskn33 aylik maas almiyorz saat bazinda hesaplaniyor tabi bir kac belirli bir hedef var ona uyuldugu taktirde asgariye yakin alinabiliyor
papatyammm__ Alya-Sena sanırım aynı yerdeyiz gruptan görmüştüm adınızı burdan da görünce merhaba demek istedim