eddaa1 Merhaba arkadaşlar,, oğlum 2 ay 7 günlük akşamları aralıksız 4 saat uyuyor acaba uyurken acıkıyor mudur kan şekerinin düşmesinden kilo kaybetmesinden korkuyorum,, uyandırmalı mıyım ya da acıkınca uyanır mı??
ebru3457 eddaa1 benim bebeğim şuan 3 buçuk aylık bizim de 2 aylıktan beri 4 5 saatte bir kalkıyor gece genelde huzursuz olmazsa bende o zamandan beri kaldırmıyorum zaten acıkırsa kendi uyanır canım emin ol bu sefer sürekli kaldırıp alıştırırım gece emmeyi bıraktırmak zor olur diye ben kendi isteğine bıraktım kendi acıkınca uyanıyor zaten
sinoli eddaa1 Kilo alımı iyiyse sıkıntı yok ama eğer içiniz rahat etmiyorsa uykusunda sağıp ya da mamaysa eğer verebilirsiniz içiniz rahat eder🙏🏼
annesininbebisi Endişelenmeyin benim kızım 3 aylık geceleri aralıksız 6 saat uyuduğu oluyor. Kendi uyanmadikca ben uyandirmiyorum ve kilo alımı falan gayet iyi
melamu eddaa1 kızım 3 aya girecek acıkırsa uyanır zaten artık yenidoğan değil uyusun bölme hiç bence uyku da büyütür onu ne güzel uyuyor maşallah