Dmlacet Kızlar 37 günlük bebeğim var aşırı derecede cicibebe bağımlısıyım 😂😂😂😂 doğduğundan beri bisküvi şeklinde yiyorum sade yani sütle yesem sıkıntı olur mu bebeğime 1 sene yasak ya inek sütü sütümden bulaşır mı acaba 😂
ozgeyuksel Dmlacet canım bebeğinin süt alerjisi yoksa bir sıkıntı olmaz hem süt içmek senin sütünün kalitesinide artırır
Ikrazumra19 Dmlacet sut urunlerone alerjisi yoksa sut icebilirsiniz ama gaz yapabilir laktozsuz sutle yiyin😁
Dmlacet ozgeyuksel şuana kadar öyle bişey çıkmadı hiç süt içmedim ama süt ürünlerini çok tüketiyorum peynir yoğurt vs gibi olsa belli olurdu dimi canım
momsss Dmlacet Canım Süt alerjisi 3 ay içinde çıkıyor benim arkadaşımın bebeğinin 2,5 aylıkken belli oldu
ozgeyuksel Dmlacet canım sıkıntı olsa zaten yoğurtla peynirlede şikayeti olurdu bebeğinin eğer bunlardan dolayı bir sıkıntı olmuyorsa kullanabilirsin bir iki defa dene sonra bak sıkıntı yoksa devam et😊
momsss Dmlacet Dene canım ye bi kaç kez sütle alerjisi varsa belli eder daha yemezsin. Bende bayılıyorum bebe büskivisi soğuk süt biraz da muz oh mis😂