nebutantana30 Eşimle izleyebileceğim bir film önerisi istiyorum. The walking dead, korku kapanı gibi olabilir. Yada komedi de olabilir izleyip beğendiğiniz güzel filmlerin önerisini bekliyorum.
egekulk nebutantana30 zombili seviyorsanız dünya savaşı z izleyebilirsiniz onun haricinde yeşil yol izleyebilirsiniz
Biroglanannesiiii nebutantana30 Benim güzel film listemi yazacağım çok severim film postlarini Esaretin bedeli Green mile Platform Interstellar Pianist The conjuring serileri Saw serileri Parazite Grinin elli tonu 😂 Uyumsuz Hızlı ve öfkeli serisi Sherlock Holmes serisi Due date( harika bir komedi kaçırma izle) Gerçeğin peşinde Equalizer serisi( Aksiyon) The wolf of Wall Street Inception World war z Shutter island Catch me if you can Daha çok var aklıma gelenler bunlar -
atlasmommm Lohusayı izleyin gülersiniz baya eğer yabancı severseniz sweet tooth tavsiye ederim çok akıcı 😃
nebutantana30 Biroglanannesiiii 3,9,10,11 izledik ama diğerlerinin bir fragmanına bakıp en beğendiğimizi izlicez teşekkürler
peri_kizi_ Biroglanannesiiii ınterstellar gibi bir bilim kurgu filmi daha gelir mi bilmem harika film. Parazite ve platform da güzeldi
MissPhalange nebutantana30 paralel evren, zaman yolculuğu vs… Film bitene kadar kaç kere oha deyip yerimden hopladım, tüylerim diken diken izledim. Bilmiyorum şimdi izlesem aynı hazzı yaşar mıyım ama film öner diyen kişiye ilk cevabım her zaman bu film oluyor
peri_kizi_ Biroglanannesiiii baktım şimdi güzel bi film serisine benziyor👍🏼 bilim kurgu ve kıyamet sonrası temalı filmelerin neredeyse hepsini izledik film-dizi stoğumuz kalmadı artık😂varsa başka ımdb puanı yüksek bilim kurgu önerilerin harika olur😍