GunesSila Birkaç posttur kimse bakmıyor yazmıyor 😂anlamadım kızlar sayfada mı çıkmıyor acaba ya da görüp geçiyor musunuz 😔🥹
LadyGaddar GunesSila Herkes bildiği postlara yorum yapıyor, konuyla bilgisi ilgisi olmayan posta girmiyor haliyle ondan olabilir.😊🌸
Laydaren GunesSila Yazanlara da cevap vermemişsiniz, bu sebeple postunuz anasayfada da kalmamış. Gelen yorumlara cevap verin, postunuz da yorum sayısı çoğaldığı için anasayfada kalır
NewMomm1 Laydaren yorma kendini zaten buna da cevap vermeyecek hajdjsjdjahdajdj post açıp açıp kayboluyor hiç bir postunda cevap verenlere geri dönüş yapmamış
NewMomm1 Laydaren hshdhahdha diğer postu böyle olacakkk kesin. Bence gelen cevapları görmüyor başka açıklaması olamaz😂
NewMomm1 Laydaren hahahahaha koskoca 256 postta değil cevap vermek beğeni bile atmamış ki cevaplara. Sadece bir kişiye atmış geçenlerde kim o şanslı kişi acaba hahdhahsha
elmaliturtam Çok basit sana cevap verenlere zahmet edip favor vereceksin postların görünür olsun. Düşük gibi yazıp insanları tiye almayacaksan ne bekliyorsun.
GunesSila elmaliturtam her zaman giremiyorum yetişemiyorum da hepsine o yüzden insanları takmamak değil