CEYLAN00 Kızlar çocuğuma ne oldu bilmiyorum 1 yaşında kızım 10 gündür ishal ağzını mamadan başka birşeye sürmüyor oda azıcık azıcık kilo verdi 10 günde tüm tahliller temiz hastanede yattı o kadar serum ilaç yine aynı ne yapabilirim yardımcı olun lütfen
cennettekimeleklerim CEYLAN00 diş de ishal yapıyor diye biliyorum 1 buçuk yaşında da benimki dünden bu güne ishal bi bakıyorsun kabız olıyor
duyguloji3478 CEYLAN00 of ya benim kızımda 11 aylık 9. Günü bugün hala ishal düzelmedi hastanede serum taktılar bir gece yatış yaptık probiyotik zinco ne verdilerse kullandık ama meme ve mama dışında ağzına lokma sokamıyorum hepsini öğürüyor bizde kusma ve ateşte oldu onlar düzeldi ama ishal bitmiyor adenovirüs veya norovirüsten süpheleniyorum Bizim kızda bugün birde üstüne öksürük başladı karnı ağrıyor kıvranıp ağlıyor ne yapacağız bilmiyorum
taze-anne2312 CEYLAN00 doktor tavsiyesi üzerine enterogermina kullandık bizde şükür o biraz toparladı
CEYLAN00 duyguloji3478 aynıyız ya kafayı yemek üzereyim nasıl geçecek bu nedir bu hastalık bizde aynı zinco.probiyotik.antibiyotik ne desen kullanıyoruz yok geçmiyor bari bisey yese oda yok
duyguloji3478 CEYLAN00 evet yemiyor ya su bile zar zor içiyor ne yapacağımızı şaşırdık vallahi bu nasıl bir hastalık teşhis bile koyamadılar ki zaten onlarda bilmiyor ne olduğunu yani bilmiyorum sonumuz hayrolsun valla hala halsiz öksürük artmaya başladı arada ateşlenir gibi oluyor sonra düzeliyor bilmiyorum gerçekten size de çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız 🌸
kurtege Eczaneden reflor probiyotik alın . İshal çocukların tüm düzenini bozuyor maalesef . Refloru bize doktorumuz önermişti evde hep vardır . 1 tanesinde bile ishal duruyor . Doğal probiyotik. Evdeki şeyler gerçekten geçirmiyor .
duyguloji3478 kurtege reflor kullandım bize etki etmedi maalesef ya ne verdilerse kullandık en son reflor verildi o da geçirmedi artık bıkkınlık geldi bana
CEYLAN00 Kızlar 1 2 saat önce kahve ve yoğurt karıştırıp verdim kakası hemen katılaşmış deneyin isterseniz
bebegiminbesigicamdan busraduru1 evet macun gibi olucak bi cay kasigi verin hemen arkasindan su verin