uffuu 25 günlük yenidoğan bebeğim var emdiğini kusuyo sütüm de anca yetiyo kusunca boşuna emzirmis gibi hissediyorum kilo aliyolar mı böyle bebişler kusmasın diye yapabileceğim bişey var mı
minervadefne uffuu emzirip gazını çıkardıktan sonra hemen yatırmayın 5 dk kadar dik tutun kucağınızda omzunuzda falan dursun birde başını yüksek yatırın ben öyle yapıyorum hep kusması düzeldi şükür 1 aylığız bizde yüksek yatırın derken yastık vs değil de yattığı yatağın baş kısmını yükseltin biraz
Badem4242 uffuu reflüsü olabilir benim bebeğim de öyleydi geç götürdüm hala zayıf ve iştahsız kaldı . Doktora götürün, dik tutun beslenme sonrası yatırmayın , reflü yatağı alın ve mutlaka gazını çıkarın
yavrupotuncek uffuu kusması mideden fazlasını atması demek oluyo reflüde olabilir ki eğer reflü varsada yine fazlasını atiyo demek bebeğim şuan yedi aylık ve hala her beslenmede kusuyo kusması için doktora götürmüştüm çünkü bı kere çok fena kustu doktor bebeği görür görmez nesi var dedi dedim kusuyo dediki bu kusmasinda kim kussun kilosu olması gerekenden fazla ve bebeklerde doyum hissi yok o yüzden kusar kussunda zaten demişti ki her beslenmede kusan bebegimin cidden kilosu yerinde öyle obez falan değil ama ayına göre baya önde