Deletedmom_1111 Kızım 22 aylık asla yürürken önüne bakmıyor ne var ne yok basıp geçiyor su içmiş bardağı yere koydu üstüne bastı başına bişey gelecek diye çok korkuyorum normal mi ya? Cidden önün görmüyor takılıp düşüyor hatta
LadyGaddar Deletedmom_1111 🙈 gözümde canlandı nekadar tatlıiii😅 Benimki 11 yaşında halen önüne bakmiyor😄 Çocuklar akılları bir karış havada normaldir canını sıkma. Gözün üstünde olsa yeter Allah kazadan beladan korusun bebislerimizi🌸
Doga_sever Deletedmom_1111 tehlikelerin farkinda olmama durumu. Bir cok sebebi olabilir. Diger davranislariyla birlikte dusunulmeli, belki de yasi geregi normaldir. Ya da siz cok kontrolcu helikopter bir ebeveynseniz size guveniyor olabilir.
Deletedmom_1111 LadyGaddar kolu morarmış hastaneye getircem şimdi düştü çünkü Ayağında sorun var çok üzülüyorum gözüm üstünde ama yok yine düşüyor
Deletedmom_1111 Doga_sever çok kontrol etmeyi sevmem düşe kalka büyür kafasındayım Ama haddinden fazla olmaya başladı Bugün kolu morardı
oglumubeklerken Deletedmom_1111 2 buçuk yaşında ve aynı. Kapıya duvara falan çarpıyor evde koştururken
tineanigra Deletedmom_1111 önüne bakmadan etrafa bakarak mı yürüyor yoksa önüne bakarken mi fatketmiyor. Gerçi daha çok küçük ama benim 2 kuzenim de öyleydi meğer gözlerindeki bir problemden dolayı yanlardan görüyormuş dümdüz baktığı yeri göremiyormuş biri çok geç farkedildi şuan 6 ayda bir kontrole gidiyor sadece diğer 2.5 yaşında farkedildi gözlük kullandı düzeldi. Göz kontrolüne gitmediyseniz ona da bi gidin ama bu yaşlar için etrafına dikkat etmeden yürümesi koşması normal henüz tehlikeleri tam algılayamıyor
Deletedmom_1111 tineanigra görüyor önünü yada Çogunlukla bakmıyor Her ikiside gittik göz doktoruna tekrar gidicez ama