Cly01 Kızlar daha 4 yıllık koltuklarm ama cocuklu ev sorunu sanrm hemen yıprandı kırıştı falan yenisini almayi düşünüyordum ama acaba diyorum kaplama yapsam nasıl olur
Esrabursa Cly01 fiyat alınız mı peki ben iki tane sandalye sordum 2000 dedile çok pahalı yenisi bile daha uygun
fbetul4270 Cly01 biz kayınvalidemin koltukları kaplattik çok güzel oldu istediğimiz modeli gösterdik kumaşı da kendimiz seçtik bizim seçtiğimiz kumaş uygun fiyatlıydı 21.000 lira tuttu
happypoy Cly01 yeni model koltuklar çok dayanıksız eğer koltuğunuzun iskeleti sağlamsa kaplatın derim yeniler hemen çöküyor sağlam olmuyor
Cly01 fbetul4270 güzelmiş fiyati da Peki koltukları gergin kapliyorlarmi bazi yerlerinde çökme kumaş kırıklığı falan oldu duzeltirler mi onuda
fbetul4270 Cly01 tepeden tırnağa değişti oturma kısmındaki minderin ortası boştu orayı birleştirdi süngeri iyi değildi değişti yayları değişti.
Alerjikrinit Cly01 bende eski bir L koltuk var kaplatayım dedim 10 bin istedi geçen sonbaharda. Yenisi o fiyat zaten bende vazgeçtim