benoyleuygungordum___ Kaç öğün veriyorsunuz kızlar malum havalar sıcak bişey yenmiyor ama yemesi gereken öğün sayısı nedir
Hbtn benoyleuygungordum___ genelde 3 öğün veriyorum ancak ara öğünler de meyve yiyor. Yemekleri çok fazla yemiyor azar azar ama meyveyi güzel yiyor gündüz 2 sefer de 120 şer mama veriyorum uykuya yatmadan önce.
benoyleuygungordum___ Elenor17 iki aydır gram almıyor sabit kg da iki aydır bişey yemiyor zorla az yediriyorum bende
ecoos Kahvaltı + ara öğün+ öğle yemeği+ ara öğün + akşam yemeği + yatmadan önce 90 ml mama. Her gün 1 yumurta mutlaka yedirin.
Hbtn ecoos mamayı ben gündüz 2 kere kesin veriyorum siz nasıl azalttınız. Ben yemeklerle doymuyor diye düşünüyorum gündüz uykusuna yatmadan mutlaka mama içiriyorum. Ama azaltmak istiyorum aslında mamayı
ecoos Hbtn Yemeklerin tadını öğrendikçe hem mama istememeye başladı hem de büyüdükçe acıkması azalıyor o yüzden mamayı kolay azalttım yoksa normalde benim kızım emmiyordu 4 saatte bir mama yiyordu . Önemli olan yemekleri sevdirmek ☺️