NaimeYilmaz Kimlerin yorum yaparken klavyesi kapanıyor? Anketi oyladıktan sonra sorun yaşayanlar cihaz markasını ve android sürümünü yoruma yazabilir mi? Teşekkürler 🙏
NaimeYilmaz NaimeYilmaz Anketi oyladıktan sonra sorun yaşayanlar cihaz markasını ve android sürümünü yoruma yazabilir mi?
ahlelele_ahlelas NaimeYilmaz Xiaomi android sürümü 13TP1A.220624.014 bu yorumu telefona yazıp buraya yapıştırarak ekleyebildim. Klavye hiç açılmıyor.
esrakayhan RedFlower_ Ay bende telefonla alakalı sanıp sinirleniyordum😂 klavye bazen açılmıyor bile çok sinir bozucu
OptimusPrime NaimeYilmaz Xiaomi not 8 pro, evet klavyem önce bir değişiyor. Sonra da kapanıyor. Son sürüm android de, güncelleme yok.
Deletedmom_117 NaimeYilmaz kapanıyor yorumum yarim kaliyor yada kendi kendine yazıyor kelime öneri yeri kapaniyor sesli harfleri yazmıyor İki üç kere cikipg giriince bı sure duzleiyor tekrar aynı yeni sürüm . İnfinix TLF
SweetMom__ NaimeYilmaz evet sorun yaşıyorum samsung j7 pro bazen tikliyamiyorum giremiyorum son sürüm
Eftelia NaimeYilmaz merhabalar , Bu konuda post acacaktim hatta acaba bir tek bende mi oluyor diye , Naime hanım Redmi not 8 : 11 RKQ1.201004.002 sürüm
birbalannesi099 Eftelia benimde not 8 sürümü nerden bakicaz arada bende yaşıyorum bu klavye sorununu ve az önce yine oldu sinir bozucu