Demirmoms Merhaba kızlar bebeğim 40 günlük Bi kaç gündür çok huzursuz ve doydugu halde emmek istiyor uyku düzeni de yok neden böyle acaba calpol agrı kesici mi versem diyorum doktora yazdımda cevap bekliyorum sizce doydugu halde neden emmek ister 😢😢
svgcn Demirmoms emdikten sonra gazını alıyormusunuz. Birde emme refleksi geliştiğinden öyledir. Ben emzik vererek durumu atlattım
Fatoaras Demirmoms bebeğimde öyle çok emiyor Ağzından burnundan geliyor olması gerektiğinden fazla dolduruyor midesini emzik veriyorum bende
Demirmoms svgcn maşallah inşallah bizde zamanla atlatıcaz yapacak birşey yok sanırım sabırla beklicez🙏emzik olarak ne kullandınız benım bebeğim tam tutamıyor gibi yada daha küçük oldugu için mi acaba
Sasahuu Demirmoms benimki 55 günlük oldu hala memeden ayrılmak istemiyor gaz sancısı olduğunda memede rahatlıyor bebekler Allah hepimizin yardımcısı olsun ama bunların hepsi süreç geçecek bu çocuklar hep böyle kalmayacak büyüyecekler o yüzden bence moral bozmayın gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalışın emdikten sonra gazını çıkarmaya çalışın bi nebze rahatlıyor.
Demirmoms Sasahuu gazdan dolayı mı sürekli meme istiyor acaba, işte herkes bişey diyor o yüzden böyle kucakta uyursa kucaga alısır uyku düzeni olmaz falan kafam karısıyot, ama elimden de birşey gelmiyor. Zamanla düzelecek inşallah 🙏 Rabbım beterinden korusun
Demirmoms -efe- zamanla düzelir inşallah büyüdükçe, Allahım Beterinden saklasın bu zamnalar gecincede bu sorunlarla iyi değerlendiremediğimize üzülcez belki, şahsen ben üzülürüm kesin 😅
svgcn Demirmoms benim bebeğim de En son avent ultra air aldım onu tuttu. Çoğunlujla tüm bebekler tutuyor onu
TgbasultAn Demirmoms https://m.trendyol.com/philips-avent/soothie-emzik-3-ay---2-li---scf194-05-p-1387589?boutiqueId=394358&gclid=Cj0KCQiAgebwBRDnARIsAE3eZjRSk6k2r2p0a0alv87b_mgQGDDsstF_uKeH2Bk0QXQq058u4I386oYaAmulEALw_wcB bunu alıyor bebeğim daha 15 günlük 0-3 aylıgını aldım. Cocuk bebekde alıyor bunu
Sevda41 Demirmoms maalesef benim bebeğimde bir aylık sancıdan acısını memeden çıkartıyor sancı esnasında emzikte tutmuyor göğüs uçlarım mahvoldu vermesem ağlamaktan çatlıyor versem iyice gaz oluyor fazla geliyor kusuyor şaştım artık ne yapacağımı
Aybars61 Demirmoms benimkide aynı 40 günlük bazen gündüzleri bazen gece sürekli uyanık emiyo istiyo çekiyorum yüzlerini yırtıyor ağlıyor