CemreKerem Merhaba kızlar dün grip oldum burun akıntısı ve boğazda ağrım var eşim yarın izin alacak çocuğa bakmak icin bu yüzden ancak yarın doktora gidebilecegim. İlaç kullanmak da istemiyorum pek :/ doğal grip geçirecek çay veya farklı bir yöntem biliyor musunuz ? Oğluma geçecek diye çok korkuyorum :(
muskulpesent CemreKerem geçmiş olsun. Bende bebeğim iki aylıkken hasta oldum. Bol bol emzirin geçmez korkmayın. Öksürük ve haPsirmaya dikkat edin. İhlamur bende süt yapıyor bol bol ıhlamur ve meyve. Tavsiye ederim
Helin CemreKerem canım hakkı pekmez varsa onu zeytinyağı ile karıştırıp ısıt ılık bir şekilde günde iki kasik iç o öksürüğe bire bir
Miray1616 CemreKerem elmayı 4parcaya bölün portakal dilimleyin mandalinada limonda dilimleyin birde çubuk tarcin atıp hepsini biraz kaynatın demlensin için fayda ediyor
YoungMom Korkmayın bende grip oldum hemde oğlum çok küçüktü 1-1,5 aylık falandı aksine çok emzirin anne hasta olunca bebeğe antikor üretiyor sadece nefesinizi hapşırığınızı kontrol edip bol bol el yıkayın ıhlamur içebilirsiniz bi zararı yok duş alın buhar olsun banyo oda iyi gelip açıyor birde balgam söktürücü şeker gibi ilaçlar var onlardan alabilirsin bi zararı yok emzirmeyede başgamı atınca rahatlicaksınız zaten
CemreKerem YoungMom aynen emzirmeye devam ediyorum ve bol Ihlamur içiyorum içim rahatladı oğluma geçer benim yüzümden hasta olur diye çok üzülüyordum.
Zeyyy CemreKerem ben bi hafta griptim çok şükür geçmedi kızıma hapşırınca elinizi yıkayın bebişe nefesiniz gitmesin öpmemeye dikkat edin bol bol emzirin bide ıhlamur çayı için önerilerim bunlar💕 geçmiş olsun