Deletedmom_110 Kızlar 1349 tl tutar bende iptal ettim sabah vermıstım sonra geç geliyor diye iptal ettim ama 50 tl fazla cekılmıs hesabımdan kaç günde yatar acaba ücreti sorun yaşamam bu tarihler arası yatar mı?🥱🥱🥱
limonzeytinmom Deletedmom_110 o 50 tl kur farkı alıyor canım. Ödeme alırken kaçtan hesapladı bugün iptal ederken kaçtan hesapladı mesela. O yüzden yatmaz sanmıyorum
sheesyelllow Deletedmom_110 ben iptal ettim 😌 ilk önce temu hesabıma yattı para sonra müşteri hizmetleri görevlisiyle yazistim para karta iade oldu bı kaç gün icinde
Deletedmom_110 limonzeytinmom peki bakiye kartıma yatar değil mi kimi de Temu kredi yatar diyor aklım 1500 oldu müşteri hizmetlerine 3. Kez sorduğumda böyle dedi yabancı ya çeviri yanlış oluyor
limonzeytinmom Deletedmom_110 alınan fatura tutarı yatar ama ne kadar sürede bilmiyorum. O kur farkı ne kadar hesapladıysa o yatmaz sanmıyorum. Yatarsa da şansa olur yani.
Deletedmom_110 limonzeytinmom aşkım ben onu demiyorum kredi kartıma yatar dimi onu merak ediyorum cok
limonzeytinmom Deletedmom_110 Eee tabii ki karta yatar. Ama yurtdışı cekim oldugu için uzun sürebilir. Buradaki gibi 2 3 günde olmaz.
efrahiminannesii Deletedmom_110 hayır canım karta para iadesi olmuyor. Bi hafta önce biz iptal ettik siparişi. Temu kendi bünyesinde tutuyor parayı. Sen yeniden farklı bişey sipariş etmek zorunda kalıyorsun.
Deletedmom_110 limonzeytinmom kimi de diyor ki Temu kredi hesabına yatıyor ordan da çekilmez diyor ama müşteri hizmetleri kart dedi kısmennn rahatım
Alya-Sena Deletedmom_110 siz canta almistnz onumu iptal ettiniz. Bnde kizima okul cantasi alacaktm sizin siparisi bekliyodum kalitesini sormak icin
fdrm Ben iptal ettim 2 güne kredi kartıma geri ödeme yansıdı. Bana tercih sunmuştu iptal asamasinda temu kredi mi olsun geri mi yatıralım diye.
fdrm Deletedmom_110 evet karta yansıyacak istersen birkaç gün bekle. Bankadan bankaya da değişebilir. Benimki enparaydi.
fdrm Deletedmom_110 simdi baktım da bana da finans kurumundan en erken 8 inde yatar yazmislar ama 2 güne yansımıştı geri ödeme ki bugün ayın 4 ü.