Zhra78 Kızlae bebeğime anam babam usulu yer yatağı yaptım besiğini kaldırdım çok da iyi oldu var mı oyle yapan bu sıcaklarda 😂😂
Ertugrulsena Zhra78 kaç aylık bebeğiniz bizimki 19 aylık beşiğe sığmıyor bugün bende yer yatağında artık yatırayım diyorum. Siz aynı odada mı yoksa farklı odada mı yatırıyorsunuz 🌸
Minel-inannesi Zhra78 dönmeye baslayip yataktan uçtuğundan beridir yer yataginda yatiriyorum. Mis gibi. Yer yatağı candır gerisi heyecandır 😊
Ardenaden Zhra78 5 aylik yerde yatıyor besignde ilk 10 gun yatti snra anakucagnda yatti snra onuda ismetemedi smdi doine done yerde yatiyor
Zhra78 Buselim vallahi ya dün gece cocuk gram uyumadı zaten yatak alıcaktım gelene kadar yerde yatsın bari
Zhra78 Ertugrulsena 7 aylık canım yanımda yaptım şimdilik diğer odaö müsait değildi anne yanı almıstım cok güzel ilk 5 ay için ama artık son aylarda rahat etmeyeye basladı ben de yatak alıcaktım gelene kadar yerde uyusun istedim cunlu elini kolunu çarpınca uykusu bölümüyorxu
Ertugrulsena Zhra78 yaa ne iyi yapmışsınız bizimki biraz daha büyüdü deli gibi dönüyor uykusunda bende bu akşam hem ayrı yatırıp hem yer yatağına geçelim diyorum bakalım
_Goktugunannesi__ Zhra78 2 tane yorganı üst üste seriyorum etrafını yastıkla çaviriyorum oh mis sabaha kadar bi o köşede bi bu köşede rahatça yatıyor 2 yaşında 1 yaşındayken eşiğinden bizim yatağa inmeye başlamıştı bende düşer korkusuyla yer yatağı yapmaya başladım
Zhra78 _Goktugunannesi__ valla ben de öyle yaptım canım 1 yorgan 1 battaniye serdim üstüne güzelce çarşafı örttüm yastıklarla da çevşrdim döne döne yatsın 😃😃
Ccyyln Zhra78 bizimki 3 aylık gündüz yerde uyumayı çok seviyor😂 gece beşiğe alıyorum mecbur ama sürekli uyanıyor.
_Goktugunannesi__ Zhra78 Battaniye sıcak olur diye yazın kaldırıyorum kışın o şekilde yatıyor maşallah bizim yiğido da üst örtme denen bişey yok yaz kış😂😂