Cileklisodaa Bavul/valiz hazırlamayı çok seviyorum özellikle kızlarıma kombin ayarlayıp yapmaya bayılıyorum temmuz sonunda yola çıkacağız ama ben bu hafta sonu ayarlamayı düşünüyorum. Siz kac gün önceden hazırlıyosunuz🤗
mrrv3 Cileklisodaa bizde ayın 20 sınden sonra çıkcaz bende onu hafta ayarlamayı düşünüyorum çünkü bebegım 2.5 aylık fırsat vercegını düşünmüyorum aklıma gelenı bavula koyarım en azından 🤷🏻♀️
Birdunyabircennetannesi Cileklisodaa 8 temmuzda gideceğiz Ben 1 2 gün önceden hazırlıyorum 😅 Bavul hazırlamayı severim ama boşaltmayı aslaaaaa
Cileklisodaa mrrv3 evet bebekle çok zor bende öyle yapmayı düşünüyorum geçen sefer az gelmişti aldığım kıyafet son anda karar verilmişti o yüzden de erken olması daha iyi
Eylul301023 Cileklisodaa 4-5 gün önceden hazırlıyorum ama her seferinde abartmayacagim gereksiz bir şey almayacağım diyip abarttigim için hiç sevmiyorum bavul hazırlamayı 😂
HeeSenCokBiliyon Cileklisodaa hiç sevmem kafam allak bullak oluyor ya 12 temmuz gece 4:45 uçağımız var o gece uyumam zaten valiz hazırlarım 😂 4 aylık bebemle nasıl olcak o saatte yolculuk bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cileklisodaa HeeSenCokBiliyon evet zor gerçekten Allah yardımcınız olsun benimki 28 aylık gece 11 de çıkacağız uyusun diye 10 saat sürüyo sabah rutin uyanış saatlerine doğru iniyoruz sorun olmuyo
Mnli Cileklisodaa ben çok seviyorum ya bir de biz aşırı seyahat ediyoruz ama öyle günler önceden değil maks bir gün önceden hazırlarım organizerleri çok kullanıyorum gittiğim yerde kolay oluyor dönerken de kirlileri ayırarak koyuyorum valize eve gelince büyük kolaylık oluyor
sumeyyeasellina Cileklisodaa hep sondakka hazırlarım 😂 hiç öyle planlı bişeyimiz olmamıştır hep ani kararlar verdiğimiz için😂
limonzeytinmom Cileklisodaa Ayyyyy bend e bayılıyorum 33 aylık ve 6 aylık kızlarım var. Bana desinler 1 saat sonra yola cıkıyoruz hemen hazırım. 🤣 Yeter ki gezmek olsun o valiz kafamda toparlanıyor ve evden cıkma saati verilsin o saatte kapıdayım. 😄🤣
momeymen Cileklisodaa severim diyemem ama hızlı hazırlarım. Hep kullandığım şeyleri alır her şeyi hurca koyarım. Aşırı kolaylık. İç çamaşırım nerdeydi diye aramam mesela