bsrsvr Bebeğimin vücudundaki kızarıklıklar için dr avokadonun alerji yapabileceğini bizim bünyemizin bu meyvelere alışık olmadığını söyledi avokado ve muz verme dedi bunlara alerjisi olan bebeğiniz var mı merak ettim
zeynepsultannn bsrsvr evet benim bebeğimin de avakadoya alerjisi oldu ilk verdiğimde vücudunda kırmızı kabarcıklar oluştu
nilveannesii bsrsvr 5 aylıkken avokado ile başladık alerji yaptı daha sonra bir ay ara verip tekrar verdiğimde birşey olmadı fakat koyu eenkli ise vermeyin bebeğimin midesini bozdu ve kusmuştu çok açık yeşil olsun içi koyu renk olunca direk çöpe yoksa midesine dokunuyor ben böyle deneyimledim
gulcegrgn bsrsvr merhaba , son gönderime bakar mısınız kızarıklıklar böyle miydi benim bebeğimde de avokado yedikten sonra oldu vücudunda birşeyler ama alerji böyle mi bilmiyorum
nilveannesii bsrsvr olgunlaşmıştı zaten ama bazıları koyu renk oluyor bozulmuştu sanırım rengi açık yeşil olması lazım içinin renginden bahsediyorum içini açtığınız zaman avokadonun diğer türlü dokundu bize