gunes88 görümcem bebeğime soda vermekte istedi üç günlükken bebeğime ağzında hurma çiğneyip vermek istedi ağzı yaraydi görümcem karışma şerbet vercem dedi. Buralarda bebek çok ağlayınca şerbet veriolarmis şok oldum hava 30 derece dışarda ev az daha serin bende uzun kol giydiriom hani uyursa batanyesi var üstünde ince batanye geldi sardı batanye başka örgülü batanye daha sardi bana bebek hasya oluryelek giydir hırka giydir dedi gittinde sıcaktan bebeğim terlesmisti onlar bunu her yapıtında bebeğimin yüzünde isilik çıktı. Ben iki defa su verdim ihtiyaç halinde hava çok sıcak olursa süt çok verilmezse sıvı kaybeder su tabi verilmeli bazı şartlarda ama görümcem bana hadsizce bağirarak su ver böbreği kurudu bağırsakları kurudu öldüreceksin dio yani daha doğrusu eşime dio karına söyle yani görümcemin haklı yani yok çünkü öneri dehil baskı yapio bu dedim diğer konularda baskı yapıp şerbet verdiiler kaynanam yarım su bardağı verdi 35 günlüktü o zaamn bebeğim 6 saat süt içmedi acikmadi bak sustu dediler o zaman öldürün tamamen sussun dedim yani susturmak için aptalca şeyler yapiolar artık tahammül dahi edemiyorum bana sormadan benden izin almadan oğlumuz sen karışma dio. Bu arada bebeğim gündüzleri yarım saat bir saatte bir süt istio üç dört saatte bir alsa yine neyse versek bişey olmaz derim ama kalkıp bu kadr süt içen bebeğe su versem fazla sudan böbrek zarar görebilio cok sıvı kaybederse de aynı şekil o yüzden tamamen durumuna bağlı doktor onayı ile verilmeli bence kiminin bebeği sıvı kaybedio kimi şehirler şuan ateş o kadr sicak mecbur kalınıyor