Ysmnyasmn Arkadaşlar 26 haziranda adet oldum ve sadece kahverengi akıntı gibi oldu bi gun oldu 2 ci gün akıntı oldu geçti bu durumu yaşayan varmi normalde ben 6 gün adet gorurdum
RedFlower_ Ysmnyasmn ben:))) geç gelirdi hep Sonrası iki gün kahve pembe akıntı oldu geçti tamda adet günümde bende anlamadım
Ysmnyasmn RedFlower_ ben de şüphede kaldım acaba hamile olabilir miyim diye spral var sadece başka konuma yöntemini kullanmıyoruz yerleşme kanaması vs olabilir mi diye
RedFlower_ Ysmnyasmn benim zaten olmuyor Pcos var bende iki üç senedir ikinci bebeğim olmuyor en son tüp bebek denildi ama. Ben istemedim hiç sanmıyorum hamile olduğumu
Ysmnyasmn RedFlower_ benim de pcos var ilk çocuğum çok kolay hamile kaldım o 3 aylıkken tekrar hamile kalıp düşük yaptım şimdi kızım 1 yaşinda
RedFlower_ Ysmnyasmn oğlum da çok kolay oldu 6 ay içinde hamile kaldım Klomen kullandim bkr kac ilac daha horman ilaci doktor dedi 6 ay düzenli ilişki hatta günleri verdi ama olmadı Yinede
Ysmnyasmn RedFlower_ çoğunlukla böyle oluyormuş hamilelik belirtis ama belkide hamile olabilirsizniz bi ihtimal