yyigitarass Aydakisiyahkedi 6 aylık oğlum 8,500 kg 3 numara prima kullanıyorum ama sıkmıyor 🤷♀️ 4 e mi geçsemki 🤷♀️
melamu 2 ay 22 günlük kızım 5100 kilo molfix 3 numaraya yeni geçtik sleepy de kakası hep taşıyordu biraz da bol olsun yaz ayları yapışmasın istedim ama bakalım
omerbartu1 Aydakisiyahkedi biz 8600 kg ogluma dogdugundan beri sleepy kullanıyorum. Cok memnunum. Bi kere bez degıstırmek gibi bi hata ettim hemen pisik oldu. Onada hametan merhem önerdi uzman doktor şans eseri gördü sünnetcimiz. Evde btn marka kremler var asla iyi gelmemisti. Ama hametan merhem mavi olan diye belirtti ozellıkle sıfır pisik 2 günde gecirdi.
0392023alparslan Aydakisiyahkedi bızde 10 kılo ve 4 numara kullanıyordum 4 iz yapıyı 5 de cok buyuk geliyor molfıx de napıcam bilemedim 🫣
Momse Aydakisiyahkedi 4,5 aylık oğlum 7750 kilosu molfix 3 numara, sleepy bio naturalde de 4 kullanıyorum
perakus Aydakisiyahkedi 4buçuk aylık kızım 7buçuk kilo 4 numara molfix kullanıyorum. Sleepy kullandım hep ama kalıbı daha dar taşırıyo