keremaybarsss Bebeğim gündüzleri doğru düzgün uykusu yok 3-4 gündür sürekli uyanıyor eski haline göre huysuz,gözlerinden uyku dökülüyor ama direniyor uykuya ne yapmam gerekir
keremaybarsss umutunelifi93 gazı var evet sürekli çıkarıyorum ama bi türlü düzelmiyor eskiden de gazı vardı gündüz uyuyordu yinede şimdi gündüz derin uykuda değil sürekli gözünü açıyor kapatıyor
keremaybarsss dusgezgincisi uyuyor ama aktif bi uykusu yok 10 dk uyuyor yeniden uyanıyor ağlıyor pışpışlıyorum sürekli bu halde
umutunelifi93 keremaybarsss gün ışığından rahatsız olabilir zamanla çünkü ilk doğduklarında melatonin hormonu fazlasıyla yüklü oluyor ilk zamanlar uyuyorlar ama sonrasında ışık ses vs gibi etkenlerden de rahatsız oluyorlar ben odasını ayırdım benimki 7 aylık ama hiç doğru düzgün uykusu yoktı gece saat başı kalkıyordum memede uyuyordu vs şimdi odasına karanlık bi perde taktım evde vardı sizde öyle bişe yapabilirsiniz ya karartma perdeler var özel olarak yada kalın siyah renk fon perdeden yapabilirsiniz ben öyle yaptım bide uyku uyanıklık sürelerini takip edin mesela sabah 7 uyandı ben kendimden söylüyorum 2 saat sonra yatırıyorum bazen yarım saat uyuyor bazen iki saat o değişkenlik gösteriyor ama 25 27 dk larda ayaklarını gıdıklıyorum hafifçe uykuya geri dalsın yarım saat sonra uyanmasın diye bunu bir haftadır uyguluyorum aklıma gelenler bunlar