nerminn01 Kızlar selam kızım 8 buçuk aylık henüz dişleri çıkmadı çorba ve püre olarak besliyorum hala yayla çorbası yaptığımda pirinçleri tükürüyor ya da bogazında kalıyor nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Unicorn67 nerminn01 avokado tarzı yumuşak besinler verebilirsiniz ufak ufak kesip oda taneli oluyor o şekilde hemde damagiyla rahatça ezebilir
QueenMom__ nerminn01 şehriye, minik doğranmış kabak, iyi haşlanmış yeşil mercimek, bunlar kolayca yeniyor 😊 ben oğluma böyle alıştırdım 9 olduk şimdi bayağıdır et tavuk vs yiyor çiğniyor bolca
Aslicamm nerminn01 çiğnemesi için dişlerinin çıkmasını beklerseniz 1.5 sene beklemeniz gerekebilir malum azı dişlerle çiğneme yapıyoruz. Damarları çok güçlü olduğu icin 6. Ayda bile başlanabilir aslında
nerminn01 QueenMom__ Kabak ve mercimeği deneyeceğim teşekkür ederim umarım kızımda öyle yemeye başlar 🥰
nerminn01 Aslicamm haklısınız bende öyle düşünüyorum ama pütürlü olan herşeyi tükürüyor yeterki yesin diye blendırdan geçiriyorum mecburen siz nelerle başladınız pütürlü yiyeceklere ?
Aslicamm nerminn01 ben direkt pütürlü başlamıştım ilk yeşil kabakla başlamıştım mesela hem parmak gıda şeklinde buharda haşlayıp eline verdim onu ağzına götürmek istemeyince çatalla ezip vermiştim sonra havuca filan geçmiştim ne veriyosam hep çatalla ezdim karsisinda abartılı çiğneme hareketleri yaptım blenderdan geçirmedim hiç