glcnnnnnnnnn 11 günlük bebeğim var sağlık ocağında geçen perşembe topuk kanı alındı bugün arayıp tekrarlamamız gerekiyor sağlık müdürlüğü istedi dediler böyle bir şey yaşamış olan var mı korkmalımıyım ağlamaktan helak oldum daha minicik o
2boymommy glcnnnnnnnnn akliniza kötü seyler getirmeyin bizimde tekrarlanmasi lazimdi oglusumdan az kan alindigi icin yetmemis o yüzden yapildi
demetsina glcnnnnnnnnn Hastane çıkmadan önce alıyor 15 gün sonra da sağlık ocağı çağırıp tekrar alıyor sizden 3. Kez mi istediler sağlık karnesine takıyorlar iki tane kağıt olması lazım kaybetmişte olabilirler kağıdı aklınıza kötü bir şey getirmeyin
oglumunannesiyim_- glcnnnnnnnnn korkmayın bizim de test yanlış çıkmıştı bidaha istediler ses seda çıkmadı bişey olsa arıyorlar zaten
glcnnnnnnnnn 2boymommy umarım öyledir bizim de şimdi onun sonucu çıkasıya kadar insana hayat zindan olur
glcnnnnnnnnn Evet üçüncü kez alacaklar şimdi geldik bekliyoruz değer yüksek dedi sanki telefonda neye uğradığımı şaşırdığımdan ne konuştum hatırlamıyorum bile yüksekse neyi yüksek bilmiyorum bile
mykt glcnnnnnnnnn bnde pazartesi 3 topuk kanını verdim.korkuyla bekliyrm.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın