Alyalina3 Merhaba bebeğime ek gidaya başlamak istiyorum ama acele etmekte istemiyorum sizce başlamalımıyım yani yoğurt 3 gün 3 hün patates havunç o şekilde ilerleyeyim diyorum yoksa 6 ayımı bekliyeyim bana biraz akıl verirmisiniz
kimbumadam Alyalina3 3 gün kuralını sadece alerjen gıdalarda uyguladım. Bebek hazırsa başlayabilirsin tabi Dik oturabiliyorsa , yediklerinizden istiyorsa vs
tubitttuuubb Alyalina3 kızım 5 ay 21 günlük doktor başlama dedi gelişimi iyi acele etme dedi beklemedeyiz kızımın ilgisi var yediklerimize ama doktor izin vermedi her bebekte değişiyo sanırım
moonlight27 4.5 aydan sonra başlayabilirsiniz bence ben 4. Ayda başlamıştım az az sadece meyve püresi veriyordum 5 aylıkken havuç patates falanda vermeye başlamıştım
askileannesi Başlayabilirsiniz ha 10 gün önce ha 10 gün sonra… Bizde 5 ay 15 günlüğüm. Elimde koyun kemiği var kaynatıp suyunu yemeklerine katabilir miyim
elfgokce Başlayabailirsin. Ben 5 ay dolunca başladım. İlkten 3 gün kuralı yaptım. Denedim biraz gözlemledim. Alerjik bebek olmadığını anlayınca artırdıl porsiyonları. Şimdi 11 aylık bal patlıcan hariç herşey veriyorum tuzsuz şekersiz