bal203 drkrd 1 su bardagi kadar normalde bebek irmigi diyorlar bende arastirdim normal irmikte ayni sadece iri taneliymis biraz fazla haslayinca ayni muhallebi gibi oluyor
dugme sehpayacarpanserceparmak_ ne demek maalesefki hepsi pata tuzagi bebek irmiği denilen şeyi aktarlara un irmik derseniz size verecektir aynısı çünkü maliyeti çok daha düşük olacaktır asla bu tarz şeyler için vicdan muhasebesi yapmayın 🌸
1bebekannesi_ bal203 merhabalar 1 yemek kaşığı irmik koyuyorsunuz hepsini bitiriyor mu benim bebeğim 8 aylık 1 tatlı kaşığı koyuyorum zor bitiriyor ve kilo alımı durmuş nerdeyse
bal203 1bebekannesi_ bitiriyor cok sukur idrae yolu enfeksiyonu olabilirbmi bizim de 3 ay kilo alimi durdu 30 cc mamayi bile bitiremezdi antbiyotikl4 gecirdik biz 1 yemek kasigi hasliyrm icine de deidgim malz katıyorum kucuk cam kase ile oluyor cok seviyor
bal203 1bebekannesi_ anne sutu almiyor 3 saatte bir 120 cc formul mama veriyorum mesela mamadan 1 bucuk saat sonrada ara ogun gibi onu yapıyorum sonraki ara ogunde 1 yemek kasigi yogurt icine meyve rendeliyrm az pekmez az ceviz rendekyrm yogurdu sade yemiyor du asla bu sekilde sevdi
dugme Prensesin_Annesi_ hepsini yiyor sabah tahin pekmezde veriyorum kahvaltıda eğer bebeğinizde 3 ay bitene kadar herhangi bir alerjik reaksiyon gorunmediyse diyet yapmadiysaniz çok ufak bir.ihtimal alerjik reaksiyonlar biz hiç yaşamadik çok şükür ondan.dolayida hiç korkmadım verirken açıkçası
Prensesin_Annesi_ dugme Bende baslamak istiyorum da korkuyorum cildi cok hassas bir ara inrk sütü alerjisinden süphelendi doktorumuz kakada mukus vardı alerji maması kullandık yok dedi sonra ama deniycem bende gün gün vericem arttırarak inş alerji yapmaz bizdede
esrakayhan cadis dışarı çıkarken ben genelde meyve püresi falan yapıp yanıma alıyorum, kızım çok seviyor ve dışarıda tamamen kurtarıcı oluyor. Eğer akşam Bi eve gideceksem orada yedirmesi daha kolay şeyler oluyor pilav yoğurt çorba vs
Flowersed SweetMom__ tereyağda tam buğday unu kokusu çıkana kadar kavurup su ile aç canım çok güzel kilo yapıyor
dugme Prensesin_Annesi_ çay kasiginin ucuyla dene.ve kendine bir defter tut alerjik.olan şeyleri verdiğin gün başka bir şey verme o zaman ama mukuslu kaka bizdede oldu hiç suhelenmedi doktorumuz başka hocbir probpemi yok dedi biz hiç alerjik sorun yaşamadık yada öncesinde götürüp alerji testi yaptırabilirsin gıda alerjisi için