GokcelifMom Dilararden Küp küp doğrayarak kızartıyorum öyle daha güzel oluyor bence. Bazıları sadece ciğerle geçiştiriyor eşim ve ben öyle sevmiyoruz
Dilararden GokcelifMom Yok bende Arnavut ciğerini patatesi küp küp doğrayıp ciğeri unlayıp kızartıp ikisini soğan ile karıştırıyorum. Ekstra tekrar patates kızarttınız sandım içine koyduğunuz dışında o yüzden merak ettim başka bir tarif mi diye :)
Rez Boysmomy yoğurtlu makarna yaparım:)) dünde mantarlı kremalı makarna yapmıştım 😂😂 eşim yemiyor spordan dolayı ağır diyete girmiş ben de kızım da makarnacıyız :)))
Damla_eflin Boysmomy Etli nohut, sebzeli pirinç pilavı, patlıcan mezesi kavun ayran yaptım. Eşim geç geliyor diye yapıp dolaba atıyorum o gelince ısıtıp yiyoruz.
Mbugra Boysmomy öylemi ben pirinç pilavıyla denemiştim inşallah bidahakine bulgur pilavıyla denerim sağolasın ☺️
buketadenatalay Boysmomy şehriyem var sanıyordum yokmuş meğer bende pirinçle yaptım nohut koydum içine dondurulmuş mısırımda vardı koyacaktım vazgeçtim uğraşamadım şimdi onu haşlamakla 😂