Boysmomy Her gün ne pişirsem diye düşünmekten bıktım valla ya bebeği uyanan şimdiden yemek yapan var mı fikir olur bizede
Madamehappyyyyy Boysmomy 😄Özellikle yaz mevsimi akşam menülerini hiç sevmiyorum. Bende çok zorlanıyorum menü bulmakta ama akşam için şimdilik salata yanına mantar sote düşündüm
Boysmomy bisenakillisinzaten domates ve biber ahahahsjd buzlukta et ve kıyma var ama bana kalsa bi süre et yemek istemiyorum kurbandan sonra biraz özlemem lazım 😂
Boysmomy Uykusuzhergeceeee çocuğu sallarken canım sıkıldı buraya sardım yoksa bende uyusada geri yatsam diye bakıyorum🤪
[silindi] Boysmomy Tavuklu mantar sote Pirinc pilavi Salata Vakit bulursam bide meyveli yas pasta yapicam😊
BurcuKucuk Boysmomy valla hiçbir şey yapmayacağım. Oğlumla 3 gün hastanede yattık daha dün çıktık. Hiçbir şey yapacak halim yok🤣
Boysmomy BurcuKucuk yaa geçmiş olsun yapmamak en çok senin hakkın yatın dinlenin eşin dışardan söylesin boşver😂
bisenakillisinzaten Boysmomy güzel bı kısır yapp yanına da ıslak kek veya kurabiye bide çay tamam işte Allah bereket versin 😆
hndathn Boysmomy bugün 3. Gün derin temizlik yapıyorum daha da bitmedi 2 cocukla.hiçbirsey yapamam takatim kalırsa dışarıya cikaricam çocukları