ebykkbc Merhaba kızlar günaydın 4 ay 24 günlük bebeğim uyurken kafasını geriye doğru atıyor ve o şekilde uyuyo sizce bi sorun var mıdır doktorumuza attım fotoğrafını sizlerede sormak istedim var mı bebeği bu şekilde uyuyan
aydinnnn01 ebykkbc merhaba , benim oğlum da aynı şekilde uykuya geçiş yapıyor ayağımda sallarken sürekli düzeltiyorum. Bir sorun olduğunu düşünmedim ben yalnız komiğime gitti hatta 4 ay 7 günlük bu arada hemen hemen 2 aydır aynı şekilde uyuyor.
Aslan2103 ebykkbc Instada gormustum kafasini geriye dogru atip uyuyan bebeklerde reflu vardir yaziyodu ne kadar dogru bilemiyorum tabiki doktorunuz bilirr
hazelaraserkan ebykkbc benimkinde şu anda öyle yapıyor ne dedi acaba doktorunuz düzsldimi bebeğiniz umarım yazımı görürsünüz şu anda bende çok endişeleniyorum
ebykkbc aydinnnn01 bende sürekli düzeltiyorum sonra yine aynı şeklini aliyo demekki rahatı öyle geliyo doktorumuz bı problem yok dedi
ebykkbc Aslan2103 evet bunu benden görmüştüm ama reflüye dair herhangi bir belirtimiz olmadı şimdiye kadar çok şükür doktorumuz problem olmadığını söyledi
ebykkbc hazelaraserkan uygulamayı silmiştim tekrar yükledim şimdi gördüm. Kızım şuanda 18 aylık hiç bir problem olmadı o durumdan ötürü sadece rahat ettiği için o şekilde yatiyormus doktorumuz da bu şekilde söylemişti zaten