eminmomss Kızlar 28+1 haftalık hamileyim 2 gündür sağ göğüs altı kaburgamda batma ve ağrı var oturamıyorum canım çok acıyor normal mi bu haftalar da acaba bilgisi olan var mı?🌸🌺
KubraKaranKaya eminmomss sırf o ağrı yüzünden her kontrolde alın artık doğurayım dedim sonunda 37+6 da ikna edip doğurdum
papatya__ eminmomss bnm dogurana kadar oldu oturamıyordum bile çok zordu şimdi bebem 3 aylık o daha zormuş 😰
BenDiyeBiri_ eminmomss ilk gebeligimde oğlumun ayakları hep kaburgama doğruydu nefes alıp vermekte zorlaniyodum şuan ikinciye hamileyim su gibi akıntım var sebebini bilmiyorum 26+1 haftalık hamileyim
Hvvyldz Ah ne çekmiştim o kaburga ağrısından bebek yukarda diye miydi bilmiyorum ama resmen otururken özellikle kolumu yukarıya kaldırıyorum ağrısı biraz geçsin baskı yapmasın diye
eminmomss Hvvyldz Ay ilk gebeliğimde asla böyle olmamıştı ama şu 2 gündür resmen kaburgalarım batıyor oturduğum an 2-3 dk sonra batmaya başlıyor canımı çok yakıyor yatamıyorum da cuma günü kontrolüm var doktoruma danışıcam da bi size sormak istedim ne iyi gelir acaba?🥲
kubraabozkurtt Evet o haftalar arasında benimde çok ağrım oldu çünkü bebeğimin başı yukardaydı kolumu kaldıramıyordum yukarıya uzanamıyordum sanki kaburgam çatlamıştı sonra başı aşağı dönünce rahatlıyorsun
eminmomss kubraabozkurtt Ne zaman dönecek yaa hemen dönsün mahvetti beni bu oğlan içerde bide boks maçı yapıyor maşallah kıpır kıpır😂🥲
Hvvyldz Kolun yukarıya doğru yatmak ve oturmak dışında yapılacak çokta bişey yok sanırım canım cok ağrılı oluyo ama katlanıyodum😅
eminmomss Hvvyldz Kız oturamıyorum ki zaten sorun orda oturduğum an batıyor akşamdan beri tavaf ettim evi resmen eşim diyor benim başım döndü😂 Ama şu kolu yukarı kaldırıp yatmayı deneyim bide teşekkür ederim 🌺
Hvvyldz Anlıyorum canım seni misafirliğe gitmek istemiyodum bu yüzden oturuyorum diye annemde direk yarı yatar şekilde duruyorum ama bebek aşırı yukardaydı sanırm benim
eminmomss KubraKaranKaya Ay dur bacım bizimki daha çok erken dişimizi sıkıyoruz bakalım nereye kadar giderse artık🫠
eminmomss papatya__ Ay evet yaa mahvediyor insanı😬Ah ah daha yolun başındasın bacım benim oğlum 20 aylık oldu 2 yaş sendromu erkenden yaşıyoruz 3 den beri ayaktayız allah yardımcımız olsun inşallah geçicek bu günlerde biliyorum😅🥰
eminmomss BenDiyeBiri_ Hemen hemen haftalarımız yakın canım doktoruna danıştın mı peki? Kokulu akıntı filan mı geliyor öyleyse eğer enfeksiyon mantar olabilir mutlaka danış derim ilaç veya fitil veriyorlar hemen geçiyor benimde ilk gebeliğimde öyleydi enfeksiyon çıkmıştı
BenDiyeBiri_ eminmomss kokulu falan değil enfeksiyon için ilaç kullandım fitil krem ve antibiyotik en son gittiğimde bişey yoktu bu iki gündür sırt ağrısı ve bu şekil akıntım var doktoruma yazdım haber bekliyorum daha ona göre gidebilirim
eminmomss BenDiyeBiri_ Tam bilgim yok canım o konuda yanlış bilgi vermek istemem en iyisi doktoruna danışmak tabiki umarım kötü bişey yoktur ama son haftalara yaklaşıyoruz ondan da olabilir yine de temkinli olmak lazım bayram haftası benimde sırt ağrılarım vardı hastaneye gittim nst de orta düzeyde sancılarım çıktı doktorum bol bol yatman lazım dedi🫠