trinityy Kızlar lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle 🙏🏻 Kızım 7 aya girmek üzere önceleri ek gıdayı alıyordu sonra grip oldu o günden beri yemiyor ne yaparsam yapayım asla yediremiyorum, önerileriniz neler
Yagmurcmn trinityy zorlamamalısın şuan zaten tadım zamanında biraz ona zaman tanı soğurda hiç istemez hastayken hiç yemiyorlar hatta zayıflıyorlar ama kendini iyi hissedince yiyecektir korkma
mnura trinityy benim bebeğim bir yaşında bugüne kadar ek gıdayı yemedi şuan tadım gibi yapiyor bence zorlamayın hiç zorladıkca üzerine gittikçe daha da yemeyecektir benim bebeğim de şuan gğn içinde sadece çorba peynir zeytin tadına bakıyor hiç devamında yemiyor geri çıkarıyor 7 aylık gayet normal iyileştikten sonra bile devam edebilirsiniz ek gıdaya bize doktorumuz öyle demişti bir hafta hiç. Verme demişti zaten kabul etmiyordu sonrasında kendisi isteyecek demişti zaten sonrasında da yemedi hiç
Sevemr Zhrbl12 🤣🤣 benimde bugün yedi aylık oldu.. içi gidiyor bizim biseyler yediğimizi görünce, bnde hafif tattırıyorum yiyeceği Kadar, yumurtanın sarısını verdm iki dk sonra baktım ki o parçayı yemeyip kusmus.
trinityy mnura gerçekten mi inşallah düzelir ya 😢 Bızde tadım sonra pat yüzüme fırlatıyor 🙄 Sanki bu yemek olmamış der gibi 😂
hgygthmz Bizde 7aylik olacağız iki haftadır yemiyor sadece biberon istiyor zorla verincede ağlıyor yemeyincede ben uzuluyorum
Mlkmstf trinityy aynı durumdayız 7 ay 15 günlük sadece mama istiyor ek gıda verince kusmaya çalışıyor tükürüyor çırpınıyor daha nele neler 2 haftadır neredeyse böyle ne zaman bundüreö geçecek bilmiyorum
hgygthmz trinityy iki üç kaşık veriyorum daha da vermiyorum hiç yemeyince de böyle devam eder korkusu oluyor hiç vermemezlikte yapmak istemiyorum
Hdemir1618 trinityy kötü düşünmeyin süreç bu öyle düşünün .bu sürede kilo almadı bile gece sık sık uyandı mesela saat başı kalkıyordu ama geçiyor. İyi olsunlarda 🤲 Anın tadını çıkarın iyi olsunda anne sütüyle de besleniyor ❤️