fatosbcr2 Kızlar selam ben kızım için doğum günü yapmak istiyorum balonlarla süsleme yapasım var da balonları biraz fazla almak istiyorum alışveriş yapıp memnun kaldığınız yer var mı
Mnli fatosbcr2 trendyolda züncir balon set satılıyor ben ondan almıştım ama nefesle şişirmenizi önermem insanın başı dönüyor
fatosbcr2 gulcn3 keşke Denizlide oturuyorum benimde aklıma orası gelmişti ilk abim çalışmasa onu derdim
Miracinannesi_ fatosbcr2 hepsiburadan konsept şeklinde almıştım aynı satıcılar bir kaç platformda oluyor bazısında aynı ürün kampanya da oluyor mesela trendyolda var olan konsepti hepsiburada da aynı saticidan yarı fiyatına almistim
MnkKrtl fatosbcr2 parti malzemeleri satan dükkanlardan, ucuzlukçulardan yada trendyoldan bakabilirsiniz. Ben trendyoldan aldım zincir balonlar vardı hatta harf sayı falanda almıştım olduğum şehirde dükkanlarda daha pahalıya geliyordu oyüzden internetn aldım
churchil fatosbcr2 ben güzelyüz avm diye bi yerden sipariş verdim trendyolda. Bayram girmeden o hafta sipariş verdim ertesi gün geldi eve. 100 tanesi 250 liraydı bide balon zinciri yollamışlar. Bi kaçını şişirdim 2 boy çıktı balonlar pastel renklerde güzeldi