Bedsssss Kızlar duşakabin sürekli kireç oluyor tam anlamıyla çıkıyor diyemem basaramiyorum hangi ilaçları önerirsiniz ? Bir de duşakabinin içi yani fayansda kireç oldu onlar nasıl çıkar oneriis olan varsa çok sevinirim gerçekten bıktım artık kireçten
elisa2705 Bedsssss Bölgedeki sudan kaynaklı benimde öle cok sey denedim su kusturuyor tekrar aynı oluyor :(
HeeSenCokBiliyon elisa2705 bizim de sular aşırı aşırı kireçli var ya bulaşık yıkıyorum cam olanlar hep leke kalıyor bebeğim var bezle kurutamıyorum hepsini de çok kötü ya
beyazpapatyamom Kesinlikle Clonet 🤩 uzun zamandır kullanıyorum memnunum. Birde bulaşık makinesi parlatıcısı da kullanan var memnun kalıp bunu denemedim duydum sadece.
Bebegimben1 beyazpapatyamom bende kullandim musluğu filan pırıl pırıl yapıyor ancak dusakabine çözüm olmadı ya
Seden Bulasik makine parlaticisi var ya, yari yariya beyaz sirkeyle karistirin yada tek başına sıkın dusa kabine hemen geçirir.
gizemtann Bende poşete biraz temizlik karbonatı koyuyorum camlarına bulaşık makinesi parlatıcısı sıkıyorum dairesel hareketle temizliyorum ovalamaya gerek kalmadan mis gibi oluyor
nnoktaa Bedsssss cif perfect power kireç pas ya da asperox mavi. Özellikle cifi sıkıp köpürtüyorum duruladıktan sonra kurulamaya gerek kalmıyor
Ezo44 Bedsssss bulaşık Makinesi parlatıcısı limon tuzu ve yumuşatıcı vu 3 ünü karışım yapıp sıkın bekletin xok güzel etki ediyor ben bugün yaptım hatta akıp gitti kreşler
ilaxidexi Bedsssss clonet pembe olanı deneyin bir de market poşetine cifi döküp camları ıslatıp poşetle sürtün, kirece bire bir 👏🏼🙏🏼👍🏼
kocamdakocam Bedsssss ben oğlumun alerjisindrn dolayı ağır kimyasal kullnamadım. Kireçte birz inatçı oluyor maalesef. Homm bitkisel ürünlerini kullanıyorum banyo için olanı. Ovlamaya bile gerek kalmıyor. Sıkıyorum 10 dk kadar sonra su tutuyorum mis gibi oluyor
Rez Bedsssss ben denedim ve çok memnun kaldım, gerçekten işime yaradı , sıktım 10 dakika bekleyip sünger ile ovaladım pırıl pırıl yaptı. Yeni evdeyim, sular aşırı kireçli ancak zaman zaman genel arıtmadan sulara yumuşatma atıyorlar
Alerjikrinit Bedsssss mavi güç çok iyi clonet burada önerdiler aldım hiçbir işe yaramadı mavi güç çok iyi. Ama kokusu keskin sıkıp bekletin biraz çıkın o ara banyodan. Ben bazen maske takıyorum 😅