cikolatacanavari Kızlar merhaba alexsandir lazere gidip memnun kalan var mı yoksa cihaz evde daha mı iyi olur
DarkSwan cikolatacanavari 4 seanstır gidiyorum. Dünya varmış diyorum.😂 Mutlaka gidin, kıl kökleride önemli tabii ben jiletle aldığım için kalındı. O yüzden makina çok iyi görüyordu.
mamadearya cikolatacanavari bu kış başlayacağım inşallaaaah çok geç kaldım 🥹 hamilelikten önce yaptırma hamileyken geri çıkıyormuş dedi akıllının biri bana, onu dinlediğime çok pişmanım 😂
feyzasmother Bende eve makine almayı düşünüyorum eşim ve kendim için genelde erkeklerede bayan yapıyor rahat edemem sen yap diyor ama olur mu sizce evde?
MnkKrtl cikolatacanavari ben 7sene önce buz lazere gittim iyikide gitmişim valla çok rahatım tekrar çıkar dediler belirli bi süre sonra doğum yapıncada hormanlardan dolayı tekrar çıkabilir falan dediler banada
DarkSwan Yildirim32 Acı var, ama öyle çok fazla değil. Sinek ısırığı gibi. Genital bölge biraz daha fazla oluyor ama dayanılır. Sonraki rahatlık için en azından diş sıkılır.😂