MissPhalange NewMomm1 ben üç kere siparis verdim istediğim ürünleri çok uygun fiyatlarla. Biraz geç elime ulaştı doğal olarak, iki haftaya geldi ve ürünler aşırı güzeldi
mrrv3 @"NewMomm1 benımde ilgimi cekmıstı fenomenler bu ara reklamını yapıyor guvenılırse fıyatlar çok uygun çok ıyı
mrrv3 NewMomm1 yorumlarına bakmıştım olumlu hep yorumlar ıstersejız uygun fıyatlı bır ürün alın denemek ıcın
NewMomm1 leylannpembemontu @sleepnessnami yaa ürünleriniz gelince bana da haber verir misiniz😂 biraz sizi deneme tahtası gibi kullanmış olucam kusura bakmayın hahshahdhajs
leylannpembemontu NewMomm1 ehehehe hazır biz sipariş ettik bari siz kandırılmayın 🤣🤣haber veririm tabiki
Tazeanne68100 MissPhalange merhaba ürünler için gümrük parası ödediniz mı bende vermek istiyorum da var mı yok mu nasıl bi site bilmiyorum bilgi verir misiniz
askbebegimmbenim NewMomm1 ben 3 700 TL’lik alışveriş yaptım 1100 TL de vergi eklediler Dün akşam sipariş verdim bakalım çevremde sipariş verenler varmış orijinal güzel dediler hayırlısı bakalım
NewMomm1 askbebegimmbenim bu vergiye ne anladım ki bu işten😂😂 ha buradan almışsın ha oradan vergiyle aynı fiyata gelmiyor mu toplamda
Umay-Bigemin-annesi06 Ben siparis verdim 1 hafta icersinde elime ulaştı kizim için kıyafet ve terlik sandalet ayakkabı ve ikili takimlardan oluşan sipariş girdim gayet mali kalitesi iyiydi tavsiye ederim👌