Şundan 2-3 gün öncesine kadar birileri bana kiloya sende takacaksın dese asla inanmazdım. Zorla yemek yedirilen çocukları görüp annelerine üzülür asla böyle olmayacağım yemezse acıkınca yer derdim. Şuan bitmiş durumdayım. 9 aylık doktor kilo alımı olarak az buldu ve süreç doktor kontrolünden sonra başladı. Kilo alsın diye asla vermem dediğim pirinç unları cici bebeler, yemek yesin diye asla yapmam dediğim çizgi film açmalar , günde 5-6 öğün birşeyler hazırlamalar yemedi diye ağlamalar. Gerçekten kendimi tanıyamıyorum. Ve az önce çevremden biri bu çocuk hiç 9 aylık gibi değil çok zayıf 5-6 aylık gibi görünüyor demesi. Gerçekten 2-3 günde tükendim. Hiç iyi değilim. Doktora göre genetik ben ve babası da onun yaşında zayıfmışız kanları normal. Ama çevre asla susmuyor. Çok bunaldım yedirirken çok stres oluyorum belki her gün ağlıyorum. İçimi dökmek istedim özellikle bu 5-6 aylık bebeğe benziyor kısmı beni mahvetti. Kahroldum. Keşke kimse kimsenin çocuğu hakkında memesi hakkında emmesi hakkında kıyafeti hakkında kısaca hiç birşeyi hakkında yorum yapmasa insanlar çok kötü çok.