happymoomy 10 aylık olduk , gece uykusuna geçtiğimiz zaman o kadar fazla dönüyor ki kendini uyandırıyor bazen uykusunda oturuyor falan normal mi ya bana hiç normal gelmiyor beneği öyle olan anneler var mı var ise çözüm buldular mı ne yaptılar merak ediyorum
MommmyAS happymoomy o aylarda benim bebeğimde öyleydi yürümek istiyordu gece uykusunda bir anda ayağa dikilip adım atmaya çalışıyordu. Bebekler öğrendikleri şeyleri sürekli tekrar etmek istiyorlar belki ona hazırlık yapıyordur 17 aylık hala çok dönen bir bebek ama o süreçte uykuda bile emekliyordu
kizannesi06 happymoomy 9 aylık bebeğimde aynı gecelri o kadar çok dönüyorku sürekli uyaniyo delirmek üzereyim sabaha kadar dönüyor
Unicorn67 happymoomy 🤣 10 ay 25 günlük asla koyduğum yerde bulamıyorum ben bir başa yatırıyorum o öbür başa gidiyor evet bazen kendini uyandırıyor geri uyutuyorum mecbur
Ballikizim99 happymoomy benim bebeğimde öyle sağ sol yüzüstü sürekli değiştirir ama uyanmaz nadiren uyanır üstünü örtmek imkansız normal olduğunu düşünüyorum
happymoomy bsrakurt diş olarak da düşünüyorum üst dişleri çıkıyor hepsi birden köpek dişleri de dahil o mu acaba