Busegr sinoli bende yeni aldım ama manevraları bi hoşuma gitmedi evet çocuk mutlu ama sürümü zor geliyor bana
Usnac1995 sinoli Baby toys markasınınkini aldım. Globberden daha havalı duruyor, inanılmaz keyif veriyor bana sürüşü. Çok sevdik biz, bir bakın derim
Sedas00 Çok memnunum kullanıma müsait alandaysanz çok keyifli kızım çok seviyor Şuan oturuyoruz scooter kısmına gelemedik 😻
sinoli Sedas00 Evet bende o modelden almayı düşünüyorum, evimizin önü çok müsait ama şu an yorumları okuduğumdan çok dönmüyor ebeveyn kontrolünde diye okudum öyle bir sorun var mı? Sizde ki model nedir?☺️
sinoli Busegr Evet şimdi bende onu okuduğum için sormak istedim önemli olan manevrası zaten şu an için 18 aylık benim kız ama yerinde hiç durmuyor inşallah biraz oyalanır diye düşünüyorum binmezse scooter olarak kullanırız dedim de bakalım🤷🏻♀️
sinoli Busegr Sizde ki model nedir? Birde kızım bu aralar herşeyi kendisi itmek istiyor öyle bir sorunumuz var🙈
Sedas00 sinoli hayır gayet güzel dönüyor manevrası önemli zaten başta çözememiştim geniş alanda sürdükçe alıştım hemen suan tek elle yönlendiriyorum hatta denge bisikleti olarak kızımda sürmeye başladı kışa doğru da scooter olarak kullanırız diye düşünüyorum
Busegr sinoli explorer 4 ın 1 tenteli olanı aldım bilmiyorum markete falan giderken çok zorlanıyorum belki ilerleyen zamanlarda daha keyifli olur ama şuan için elim hiç alışmadı 🤷🏼♀️
sinoli defnevedoruk Bende direk oturaklı scooter alacağım sormak istedim🙈 kızıma güvenemedim ama delilik yapacağım🤣
sinoli Sadeturkkahvesi 18 aylık benim kızımda inşallah sever dışarda görünce çok heves ediyor en kötü seneye kullanacağız ne alırsak kârımıza
defnevedoruk sinoli bizde o model degil 4in1 var fakat surekli takip cikaramam daha küçük benim kizim surekli scoter surebilcek kadar buyuk degil:(( scoter olarakta scoot and ride dusunuyorum cok cool duruyor bencee