umyktay genelde evde olan şeyleri kullanıyorum 1 yaşta kırmızı runnerı masaya çapraz koydum vazoya kırmızı krem pamuk otu koyduk runnera plastik hayvanları dizdik oğluma slopet oduncu gömleği giydirdim balonları mahallede parti malzemeleri satan yerde helyumla şişirtiyorum 2 yaşta trendyoldan zincir balon set almıştım evde şişirdik ama önermem 200 tane ağzımızla şişirdik başımız döndü 😂 balonların arasına ayıcıklar sıkıştırmıştım pasta da balonlardan sarkan ayılar vardı makrome duvar süsüm vardı evde onu masa örtüsü gibi sarkıttım 3 yaşta büyük pedallı kepçe vardı ona uçan balonlar bağladık 4 yaşı okulda yaptık oraya da balon götürdük uçan ben pastaya özeniyorum gerisi balon çok başka şeyler eklemiyorum pintereste bakıyorum genelde kafamdaki konsept ne ise papatya için mesela şimdi direk papatya şeklinde balon çıkmış ondan alacağım 5-6 tane duvara koyarım önceden 1 tane banner almıştım kağıt papatyalardan papatyalı elbise gerçek papatya alırım vazoya da tamam ben pazar yeri gibi sevmiyorum bazıları evde yapıyor doğum günü ama duyan gelmiş gibi oluyor benim için fotoğraf çekilcek bir köşe yeterli